The Cathouse vzw

Waar het aangenaam vertoeven is...

Elke maand een nieuwsbrief vol lekkere menu's, "la petite histoire", aankondigingen van evenementen...


Beste vrienden,

Rare tijden waarin we beland zijn. De spontane vriendschappelijke knuffel of een accolade waren verleden tijd. De restaurants bleven gesloten, de cafés eveneens. Een hele aanpassing voor iedereen. Onze vrijheid was beknot en nog geen klein beetje. Maar alles went, ook ons isolement. Maar nu is het tijd om dit te doorbreken en opnieuw in gang te komen met nieuwe plannen, ideeën en lekkere menu’s.


Een masker dragen om te kokerellen en de gasten te bedienen, niet echt een The Cathouse stijl. In The Cathouse, waar gemoedelijkheid en een warme glimlach juist de troeven vormen. Gezien de regel ‘à bas les masques’ in voege is gegaan vanaf 1 oktober, voelt The Cathouse zich wat beter in haar vel. Daarom wordt het weer tijd om de beentjes in te smeren en er opnieuw een lap tegen te geven, weliswaar steeds met de nodig voorzichtigheid en COVID-hygiëne. De voorbije spanningen maken weer plaats voor openheid en gezelligheid.


 • Zin om eens anders te leren koken? Benieuwd om een culinaire reis te ondernemen over de grenzen heen? Tijdens de kookateliers van The Cathouse maak je zo'n culinaire reis en eindig je met het leukste: samen aan tafel en de gerechten proeven die je gemaakt hebt. Zo'n kookworkshop inspireert je om thuis te experimenteren met andere smaken en op die manier je culinaire grenzen te verleggen! Ben je benieuwd naar de manier om ingrediënten als tequila, avocado's, masa harina, bruine bonen, enz. om te toveren tot heerlijke gerechten? Dan ben je

geïnteresseerd in de Mexicaanse keuken. Hou je meer van mezedes zoals tzaziki, tarama, tiropitas, noem maar op, dan ben je klaar voor een kookatelier Griekse Keuken! Maar als je voorkeur gaat naar een lekkere paella en hoe je sangria maakt, dan kies je voor een atelier Spaanse Keuken.


 • Je hebt een groepje van minimum 4 à 5 personen, dan kan je je inschrijven op een Kookatelier.


 • Ontbijt/ Brunch

Heb je eens zin in een feestelijk en gezond en uitgebalanceerd ontbijt om je verjaardag of andere gelegenheid te vieren? The Cathouse vzw heeft 4 verschillende ontbijtvoorstellen uitgewerkt, één voor elke windrichting:

 • Noors Ontbijt
 • Zuiders Ontbijt
 • Westers Ontbijt
 • Oosters (Oriëntaals) Ontbijt


De 4 verschillende ontbijten/brunches hebben stellen evenwaardige ingrediënten en zijn typisch voor elke windstreek. Een mooi alternatief op de klassieke formule.


 • Voor meer informatie kan je terecht bij The Cathouse op het nummer 0473 66 48 66 of elektronisch op het mailadres

thecathouse228@hotmail.com Of info@thecathouse.be


En in 2023 behouden we de mogelijkheid om...


Het zijn hele fijne eerlijke tees, die je nu exclusief bij The Cathouse kan aankopen. Het boek van Anne “De Stille Kracht Van Thee” kan je hier ook bestellen. Zodra de levering binnen is, brengt The Cathouse je op de hoogte.


 • Van onze polyvalente ruimte te genieten door er workshops, lezingen, concerten, cursussen, ateliers te volgen of te organiseren, want deze ruimte is er niet alleen voor The Cathouse, maar ook voor jullie!


Het gedeelte vooraan werd al gebruikt om verschillende bedrijfs- en verjaardagsfeestjes te organiseren, alsook enkele recepties. De The Cathouse proefavonden vinden ook hier plaats.


Telkens wordt deze mooie ruimte omgetoverd in een sfeervolle, maar functionele lezing-, workshop-, receptie-, muziek- of feestruimte, waarbij de aanwezigen stress loos kunnen vertoeven.


Kortom, ben je op zoek naar zo’n ruimte...dan bent U aan het juiste adres! Laat het ons maar weten! Indien U informatie wenst of U hebt vragen, mail of bel ons even.


 • De prachtige gastenkamer voor 1 à 5 personen op het 1ste verdiep heeft al vele tevreden buitenlandse gasten ontvangen. Heb je vrienden of familieleden op bezoek en je hebt geen plaats om ze te laten overnachten, ben je hier op het juiste adres. Je kunt ze zelfs naar The Cathouse nemen voor een etentje! Een praktische oplossing.


Wie graag een kijkje neemt naar de inrichting, kan dit op volgende site: https://www.airbnb.be/rooms/991824


2023 belooft tenslotte dat...


 • ... jullie uiteraard op onze gastvrijheid, ons goed humeur en sfeervolle stemming mogen rekenen en natuurlijk niet te vergeten, onze lekkere gerechten! The Cathouse, waar gezelligheid, originaliteit, cultuur en vorming troef blijven, kijkt nu al ongeduldig uit naar jullie hongerige interesse!

The Cathouse’ zal jullie allen, alleen, met 2 of met meerderen op vrijdagavond, soms zaterdagavond of zelfs op jullie vraag, een andere dag, met veel enthousiasme ontvangen.


Ook voor bedrijven die een toffe en gezellige sfeer onder hun collega’s willen verzekeren, is: ‘The Cathouse’ ‘the place to be’. Dit werd al meermaals bewezen...


 • Alle informatie van, in en rond The Cathouse, alsook heel wat foto's die de heersende joviale en warme sfeer weergeven, vind je op onze website:

www.thecathouse.be


 • Je kunt ook een kijkje nemen op Facebook. Je hoeft zelf geen Facebook-pagina te hebben om de foto's te bekijken!


 • Wil je met de tram terug naar huis, dan houden wij u op de hoogte van het tramverkeer via

http://reisinfo.delijn.be/realtime/halte/103070 of BOB brengt je naar huis...


 • Achteraan de nieuwsbrief staat zoals gewoonlijk alle concrete informatie over ‘The Cathouse’.

Reserveren kan telefonisch op het nummer 0473 66 48 66 of elektronisch op het mailadres


thecathouse228@hotmail.com Of info@thecathouse.beConcrete Toelichtingen


Adres:

‘The Cathouse’ bevindt zich op de Muggenberglei 228 te 2100 Deurne.

Reservatie verplicht via

Telefoon: Gsm: 0473 66 48 66

Mailadres: info@thecathouse.be

thecathouse228@gmail.com

Prijs van het menu: 30 euro. Betalen is enkel cash mogelijk of via overschrijving.

Inbegrepen in de prijs van 28 euro: aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert

Niet inbegrepen in de prijs: de drank: frisdrank, wijn, bier, koffie of thee


 • De prijs voor het Sylvestermenu bedraagt 70 euro per persoon. Hierbij zijn wijnen en frisdranken niet inbegrepen.


 • Sinds enkele jaren beveelt The Cathouse bij elk gerecht een passende wijn aan. Dit heeft al vele gasten weten te bekoren. Deze succesvolle formule geeft een buitenkans voor de wijnliefhebbers onder jullie, om op oudejaarsavond, uit een assortiment van 4 verschillende kwaliteitswijnen te proeven aan een Sylvesterprijs van € 30 voor 4 bijpassende glazen wijn.


Concept:

Elke zaterdag wordt een specifiek menu voorgesteld. Een menuoverzicht wordt via de nieuwsbrief maandelijks aangeboden. Het menu kan aangepast worden voor vegetariërs en allergieën.


Wens je met een hele groep te komen, neem dan gerust contact. Het is mogelijk om een menu op aanvraag samen te stellen. Je bent dan eveneens op andere dagen welkom in ‘The Cathouse’.


Een primeur:

Wij bieden een speciale service aan voor wie wijn bestelt uit de aangeboden wijnkaart. Wij zorgen voor een BOB, die U en uw gezelschap met uw persoonlijke wagen naar huis brengt. Deze service is gratis indien U binnen een omgeving van 10 km woont.