The Cathouse vzw

Waar het aangenaam vertoeven is...

Enkele nuttige links:


Paella op verplaatsing of ter plekke


The Cathouse heeft het heel druk gehad in de maand maart. Workshops, volle Cathouse-avonden, feestjes en last but not least paelladagen, die konden tellen, want The Cathouse is weer een ervaring rijker! The Cathouse maakte een hele grote paella met een pan van 80 cm (zoals tijdens het StreetCatFoodFestival) voor de trailer van El Clásico van 2 april in Studio 6 van Videohouse voor Motionmakers in Vilvoorde…en dit om 8u ’s morgens. Het resultaat is verbluffend!


De video kan je hier terugvinden:

https://www.facebook.com/motionmakersbrussels/videos/1076350369074111/


Overnachten:


Wil je niet alleen komen eten in The Cathouse, maar ook blijven slapen, kan dit zonder probleem. Kijk maar naar volgende link op Airbnb.


De prachtige gastenkamers voor 1 à 5 personen op het 1ste verdiep heeft al verschillende buiten- & binnenlandse gasten kunnen behagen. Hebben jullie familie of vrienden op bezoek en je hebt geen plaats om ze te laten overnachten, ben je hier op het juiste adres. Je kunt ze zelfs voor eerst voor een gezellig en lekker etentje naar The Cathouse nemen. Ze moeten dan echt niet ver moeten om een rustige nacht door te brengen.

Vervoer:


The Cathouse vzw is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer:


 

Wil je met de tram terug naar huis, dan houden wij u op de hoogte van het tramverkeer via

http://reisinfo.delijn.be/realtime/halte/103070 of BOB brengt je naar huis... 


Thee & Theeaccessoires van Curiosithee


Ann Vansteenkiste heeft ons alle geheimen van de thee onthuld met een enorm enthousiasme. Ze heeft ons op positieve wijze weten te bekoren om met grote interesse van ons kopje thee te genieten.


 De prijslijst van haar thee en accessoires kunnen jullie hier openen.


De bestellingen die jullie nu of in de toekomst wensen te maken, gebeuren via The Cathouse. Op die manier heeft Ann een centralisatiepunt waar ze het bestelde gemakkelijk kan leveren. Zodra het geleverd is, brengt The Cathouse jullie op de hoogte en hoeven jullie het enkel te komen halen in The Cathouse of we brengen het wel even tot bij jullie.

 

Verzustering:


The Cathouse is sinds enige tijd verzusterd met de wat verder gelegen Babogaya Lake Viewpoint Lodge in Ethiopië. De gastheer en gids Jan Jackers weet blijkbaar op een welverdiende manier zijn gasten te ontvangen en te begeleiden en hun verblijf tot in een heel persoonlijke reis om te toveren, want TripAdvisor heeft dit jaar Babagoya Lake Viewpoint Lodge beloond met een award:


"TripAdvisor is proud to congratulate The Viewpoint Lodge on earning the prestigious 2012 Certificate of Excellence award." Met andere woorden is het de 'Winnaar van het Certificaat van uitmuntendheid 2012, uitgereikt door TripAdvisor.


Proficiat, Jan!